avatar MotornieuwsMotornieuws    01 okt 2020, 13:02    0   

De Kawasaki Z650 werd in 2020 compleet vernieuwd en manifesteerde zich onmiddellijk in de klasse van de middenklasse nakeds. Goede prestaties in combinatie met een lage prijs een geslaagd uiterlijk waren de sleutels tot dat succes.

Nieuwe kleuren

De Z650 is in 2020 compleet vernieuwd. Met zijn scherpe Sugomi design, LED verlichting, TFT scherm en hoogwaardige afwerking is de Z650 de absolute top in zijn klasse. Voor 2021 is de Z650 beschikbaar in 3 nieuwe kleuren.
De Z650 heeft een betrouwbaar en koppelrijk parallel-twin motorblok met een zeer sterk middengebied. Het Trellis buizenframe zorgt ervoor dat de Z650 bijzonder licht is, dit resulteert in optimale rijeigenschappen. Hij is voorzien van een modern 10,9 cm groot TFT-display met o.a. Bluetooth smartphone verbinding. Het scherm geeft informatie over o.a. de huidige versnelling, schakelindicator, brandstofmeter en ECO indicator. Via de Kawasaki Rideology app kan de rijder zo, naast alle normale meldingen, ook functies als GPS-route informatie en geplande onderhoudsinformatie bekijken.

De 2021 Z650 is vanaf midden december te bewonderen bij de Kawasaki dealers in de volgende nieuwe kleuren:

-Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black / Green
– Metallic Spark Black / Green
– Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black

De Z650 is tevens verkrijgbaar als sportieve ‘Performance Edition’ en heeft dan een volledig Akrapovic uitlaatsysteem, tankpad, smoked windscherm en een buddyseatcover. Hij is tevens geschikt te maken voor het A2 rijbewijs als 35kW uitvoering.

Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.