avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    16 sep 2021, 12:13    0   

De Z900 is niet alleen één van Kawasaki’s meest populaire modellen, het is ook nog eens een motor die op alle vlakken uitstekend scoort. De 2022 versie krijgt nieuwe kleuren en staat eind oktober al bij de dealers.

De 2022 Z900 staat eind oktober al in de Kawasaki showrooms.

Drie nieuwe kleuren

Persbericht: De sleutel tot het succes van de Z900 is het totaalpakket dat de Z900 biedt. Het 948cc vier-in-lijn motorblok is er één met twee gezichten; tot koppelrijk en soepel in lage toeren maar met een sensationele vermogensafgifte in hogere toerentallen. Hierbij produceert het blok een verslavend inlaatgeluid dat speciaal is getuned voor de beste rij-ervaring. Tel daarbij de complete uitrusting zoals Traction Control (KTRC), geïntegreerde rijmodi, ABS, TFT-kleurendisplay, Bluetooth smartphone connectiviteit bij op en je hebt de best in class naked!

Het eigenzinnige Sugomi ontwerp van deze motor spreekt tot de verbeelding. Het Trellis frame, volledige ledverlichting en talloze details maken de Z900 tot een niet te missen motorfiets. Hij blijft ook beschikbaar in 70 kW versie die dus in een 35 kW versie kan geleverd worden voor houders van een A2 rijbewijs.

Om aan de grote vraag te voldoen staat de 2022 Z900 al vanaf eind oktober bij de Kawasaki dealers.

  • Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black
  • Pearl Robotic White/Metallic Matte Graphene Steel Gray
  • Candy Lime Green/Metallic Spark Black

De prijzen worden later bekend gemaakt.