avatar MotornieuwsMotornieuws    14 dec 2022, 15:31    0   

Kerstinkopen nog niet gedaan? Nee? Ben je nog wel goed bij je verstand?! Die cadeautjes hadden natuurlijk al lang geleden klaar moeten zijn, ingepakt en al. Maar voor zij die nog last minute alles moeten kopen – wij niet hoor… – of op hun wenslijstje moeten zetten, staan hieronder 6 motorcadeaus voor onder de kerstboom.

Am I a Motoholic

Am I an alcoholic? Het is een beroemde zin, die wij ditmaal ietsje hebben aangepast omdat alcohol en (motor)rijden niet de allersuccesvolste combinatie is. Maar een Motoholic zijn we natuurlijk allemaal en daarom past iedereen dit T-shirt. Letterlijk zelfs, want het is verkrijgbaar van XS tot en met XXL. Op dit moment krijg je zelfs 20% korting waardoor dit mooie T-shirt maar € 31,99 kost.

Meer informatie


KTM-flesopener

Nee, motorrijden en alcohol gaan nog steeds niet samen, maar er is wellicht ook een moment dat je niet op de motor zit. En dan heb je misschien wel iets aan deze KTM-flesopener, die in alle kleuren verkrijgbaar is zolang het maar oranje met zwart is en € 14,82 kost. Let op, er zit wel een levertijd van 8 tot 10 werkdagen op, dus niet te laat bestellen.

Meer informatie


De ultieme lijst op een mok

Volgens velen is de Tijdloze 100 de ultieme lijst, maar wij gaan toch voor de opsomming op deze mok. In het bijzonder nummer 4 en 5!

Meer informatie


Retro Sachsenring GP – Ninetythree Legacy T-shirt

Met dit ontwerp bracht Marc Márquez een eerbetoon aan de motorsport in zijn puurste vorm, die van eind jaren 70, begin jaren 80. Een tijd met grote legendarische kampioenen, waarin het imago en de helden van het racen begonnen te groeien en het ontwerp van de helmen een belangrijk kenmerk van de rijder op het circuit werd. Het maakt dit T-shirt van € 45 in een woord schitterend!

Meer informatie


Kawasaki Ninja-sneakers

Onder een kerstoutfit hoort natuurlijk ook een mooi paar schoenen. Met deze Adidas Kawasaki ZX22-stappers ben jij gegarandeerd de blikvanger tijdens het kerstdiner. De sneakers kosten $150 (€ 142,50) en zijn hier te bestellen.

Meer informatie


LEGO Technic Ducati Panigale V4 R

Met een vanafprijs van € 43.990 euro (dus met een punt en helaas geen komma), is een echte Ducati Panigale V4 R wellicht wat duur voor onder de boom. Als die al past… Gelukkig hebben we LEGO nog, want deze V4 R kost maar € 69,99 (en nog goedkoper als je wat slim surft). Kleine details als de zijstandaard, de uitlaatpijp, het windscherm en het dashboard zorgen ervoor dat dit model bijna identiek is aan de echte versie. Bijna…

Meer informatie