avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    26 okt 2021, 15:49    0   

Kleding en accessoire gigant Dafy Moto komt naar België. De Franse internetreus die alles in huis heeft voor motoren en motorrijders, lanceert een Vlaamse site met daarop meer dan 100.000 producten en een aanbod specifiek op onze markt gericht.

Dafy heeft alle grote merken in huis én eigen merken.

Dafy Moto, al jaren bekend op de Franse motormarkt als specialist in uitrusting en accessoires voor de motor, maakt zijn intrede in België. Het is de eerste internationale markt voor het Franse bedrijf.

België als eerste internationale stap

Al bijna 50 jaar lang schrijft Dafy Moto een ongelooflijk succesverhaal. Sinds hun ontstaan in 1974 opende de Franse onderneming meer dan 180 winkels in Frankrijk en sinds 2007 zijn ze ook online actief. De cijfers benadrukken het succes van Dafy Moto: tussen 2017 en 2020 steeg de omzet met maar liefst 1.000%. Het afgelopen jaar nam het verkeer naar hun website – met een collectie van meer dan 100.000 producten – toe met maar liefst 30%. Nu begint Dafy Moto ook aan een internationaal verhaal. En dat begint in… België!

Specifiek Belgisch aanbod

Vanwaar die keuze? “We willen tegemoetkomen aan de vraag van onze vele Belgische klanten die nu reeds de landsgrens oversteken naar een vestiging in hun buurt. Het was dan ook een logische stap om zèlf de grens over te steken naar België.”, vertelt Sarah Mussati, verantwoordelijke Internationale Ontwikkeling van Dafy Moto. De Franse groep besliste om niet zomaar de leveringen via de webshop vanuit Frankrijk naar België te verzenden, maar ontwikkelde een specifieke website met diensten en promoties die nadrukkelijk op ons land gericht zijn.

“Wij zijn één en al oor voor ons Belgische publiek.”, gaat Sarah verder. Dafy-klanten kunnen hun producten thuis of aan een ophaalpunt laten leveren. Daarnaast kunnen ze ook gebruik maken van onze Click & Collect bandendienst: via onze website kunnen mensen banden bestellen en de montage inplannen bij een Dafy-winkel net over de grens: Dafy Moto Seclin, Dafy Moto Valenciennes, Dafy Speed Hazebrouck, Dafy Speed Mézières, Dafy Speed Hallennes-lez-Haubourdin en Dafy Moto Thionville.

Tot 15% korting, gratis levering en 100 dagen bedenktijd

Alle bekende merken op vlak van motoruitrusting (Alpinestars, Shoei, Rev’it, …) zijn vertegenwoordigd in de Belgische catalogus, en dat tegen onklopbare prijzen. Daarnaast biedt Dafy ook haar eigen merken aan: All One, DMP et Baltik. “In totaal kan de klant kiezen uit bijna 200 merken in uitrusting, accessoires en banden voor de motorfiets. Racefanaten, toerrijders, avonturiers of scooterrijders, iedereen kan zijn gading vinden.”, legt Sarah Mussati uit. “Om onze lancering in België feestelijk te vieren bieden we tijdens de maand november tot 15% korting op elke bestelling en is de levering volledig gratis, ongeacht het bedrag!”.

Bezoek de Belgische website via nl.dafy-moto.be en volg de Belgische Facebookpagina: @dafymoto.belgie