avatar MotornieuwsMotornieuws    23 sep 2020, 17:16    0   

De expertise en kennis van Alpinestars springt voort uit hun jarenlange samenwerking met de beste atleten uit de racewereld, zowel on- als offroad. Dat staat hen toe om ook in 2021 opnieuw een uitgebreide collectie voor te kunnen stellen waarbij het race-DNA gemixt wordt met alledaaagse functionaliteit en comfort. Hieronder lichten wij een klein deeltje van het resultaat van die mix even uit.

Touring

De focus voor Alpinestars ligt opnieuw bij optimale bescherming voor motorrijders. Hun nieuwe aanbod aan Tech-Air 5 touringvesten omvat onder andere de Ketchum Gore Tex-motorjas, een lichtgewicht jas voor alle weertypes en de Andes v3 Drystar-jas die 100% waterdichtheid garandeert maar tegelijk blijft ademen, zelfs in de moeilijkste rij-omstandigheden. Voor sportievelingen is er de Headlands Drystar-jas, een textiel vest met waterdicht en adement Drystar-membraan en een verlengde achterkant die meer bescherming biedt.

Andes motorvest

Road

Ook de road-collectie is gedetailleerd afgewerkt. De Fast v2 Leather Jacket is opgemaakt uit hoogwaardig slijtvast materiaal en kwalitatief leer dat uitgerust werd met de nodige stretch-panels voor optimaal comfort. De motorvest is ook uitgerust met schouder- en elleboogbescherming, en dankzij strategisch geplaatste geperforeerde delen is de luchtcirculatie optimaal. Ideaal om te combineren met de GP Pro R3-handschoenen: getest en goedgekeurd op MotoGP en WSBK-circuits wereldwijd.

Fast v2 Leather Jacket

Urban

In 2021 breidt Alpinestars hun urban of straatgamma uit met een collectie waar een grote groep rijders zijn gading in vindt. Zo is er de T-Burstun Drystar Jacket, een rauw gestijlde urban sports motorvest gemaakt met vintage-styled stoffen. Dankzij de verwijderbare fleece binnenvoering is deze vest geschikt voor stedelijk verkeer in allerlei omstandigheden. Daarnaast is er de Cerium Tech Stretch Denim motorbroek: een uitstekende keuze voor dagelijks woon-werkverkeer dat degelijke kniebescherming biedt zonder in te boeten op ergonomisch draagcomfort. Ook de Urban footwear-collectie is een prima keuze voor elke dag, met een normaal ontwerp en een zachte zool voor draagcomfort op én naast de motor.

Een uitgebreid overzicht van de de nieuwe collectie vind je op de website van Alpinestars.

Cerium Stretch Denim