avatar MotornieuwsMotornieuws    14 sep 2020, 17:36    0   

Alpinestars lanceert een nieuwe herfstcollectie die inspiratie haalt uit het racing-DNA en de toewijding die atleten hebben om hun persoonlijke limieten op te zoeken. De 2020 Casuals-lijn mengt zelfvertrouwen en een eigentijdse stijl met tijdloze aantrekkelijkheid over vier categorie├źn: racing, lifestyle, logo’s en MX.

Racing designs & MX designs

Inspiratie voor de ‘Racing Designs’ komt van de passie en energie die gepaard gaat met motorracen op de hoogste snelheid. Het combineert gesofisticeerd en lichtgewicht materiaal in een eindproduct dat de perfecte uiting is van casual sportkledij in elke situatie. Het ‘MX’-gamma speelt in op de tijdloze aantrekkingskracht van motorcrosskledij. Het voegt een moderne twist toe aan de old-school klassiekers, wat resulteert in een collectie die origineel en toch authentiek aanvoelt.

Lifestyle/Urban & Logo designs

De ‘Lifestyle/Urban Designs’-items mixt het rijke erfgoed van Alpinestars met innovatieve urban trends. Ideaal voor wie zijn passie voor motorsport wil uiten in het gewone leven. De ‘Logo Designs’ ten slotte is een collectie van hoodies, t-shirts en petten die de meest iconische en herkenbare designs van Alpinestars bundelt. Een aantal grafische producten waar je een duidelijk fashion statement mee kan maken.