avatar MotornieuwsMotornieuws    20 aug 2021, 18:04    0   

Alpinestars maakt al 58 jaar lang beschermende kledij voor piloten van alles wat wielen heeft en snel gaat. Intussen zijn ze wereldleider op vlak van professionele race-uitrusting en zijn ze betrokken bij onder andere de MotoGP, MXGP, Formule 1 en Nascar. Vandaag lanceren ze een nieuwe collectie toegespitst op motorrijders die niet vies zijn van wat meer avontuurlijk gericht motorrijden. Hieronder lichten we enkele items uit.

Headlands Drystar Jacket

Deze sport-touringvest zorgt voor de beste bescherming tegen de elementen en voor comfort onderweg dankzij het waterdichte en ademende Drystar-membraan. De achterzijde van de Headlands Drystar is verlengd voor betere bescherming onderweg. Je kan de vest ook uitbreiden met de Nucleon borst- en rugbeschermers.

Raider Drystar Pants

Ook de Raider-motorbroek is opgetrokken uit het ademende en toch 100% waterdichte Drystar-membraan. De broek zorgt voor uitstekende bescherming in alle weersomstandigheden met geïntegreerde protectoren in de voering. De thermische voering is uitneembaar zodat deze broek het hele jaar door bruikbaar. Ook compatibel met de touringvesten van Alpinestars.

Corozal V2 Drystar glove

De Corozal V2 is een duurzame korte handschoen vervaardigd uit PU-leer en uiteraard voorzien van hetzelfde Drystar-membraan voor ademende waterdichtheid. De handschoenen zijn voorzien van stevige knokkelbeschermers en versterkingen uit EVA-schuim.