avatar MotornieuwsMotornieuws    07 feb 2023, 16:35    0   

Het programma van het Bikers’ Festival 2023, het niet te missen Belgische motorfestival deze zomer, wordt stilaan onthuld. Op 12 en 13 augustus zal het circuit van Spa-Francorchamps volledig gereserveerd zijn voor motoren. Tijdens het evenement, georganiseerd door DG Sport, zullen er talrijke activiteiten plaatsvinden, waaronder ook de Ardennes Moto Trail.

Twee lussen van 200 km staan op het programma.

Twee parcoursen

Zoals de naam al aangeeft, is de Ardennes Moto Trail een trailrit. Die bestaat uit twee lussen van ongeveer 200 km, met een ‘soft’ parcours voor de meerderheid van de rijders, en een ‘avontuurlijk’ parcours voor de meest ervaren rijders. Aangezien meer dan 65% van het parcours uit trailpaden bestaat, kunnen de deelnemers zich uitstekend vermaken.

Volledig pakket

“Voor deze Ardennes Moto Trail bieden we een compleet pakket aan”, verklaart Florian Jupsin namens DG Sport. “Dit omvat de roadbooks voor zaterdag en zondag, maar ook toegang tot de paddock, de camping, een ticket voor een gast, deelname aan de parade op zaterdagavond op het grote circuit, toegang tot de Bikers’ Party met concert en foodtrucks, en ook een deelname aan het dynamische salon dat zal worden opgezet in het hart van de paddock. Zo kan iedereen de nieuwste motoren van de aanwezige importeurs testen. Voeg daarbij de lunch en het diner op zaterdag, en de lunch op zondag, net als het onvermijdelijke T-shirt, en je weet waarom je deze eerste editie van de Ardennes Moto Trail niet mag missen!”