avatar Gijs GilisGijs Gilis    07 jan 2021, 14:11    0   

In een normaal jaar was het nu volop uitkijken naar het jaarlijkse Auto-en Motosalon. Voor 2021 heeft FEBIAC, de Belgische en Luxemburgse Automo­biel- en Tweewielerfederatie, een oplossing gevonden om het Motosalon toch op een beperkte manier door te laten gaan. Tijdens drie weekends (16&17, 23&34, 30&31 januari) openen bijna 500 motordealers in België en Luxemburg hun deuren voor het eerste Pop-up Motosalon. In totaal nemen er 35 merken deel en kun je vrijwel overal genieten van de gekende saloncondities en promoties. Ook FEBIAC zelf komt met een leuke actie, want het geeft een reis ter waarde van 2.000 euro weg.

Het eerste Belux Popup Motosalon is een coronaproof alternatief voor het traditionele Auto- en Motosalon in Brussel. Geïnteresseerde kopers kunnen op die manier toch nog genieten van speciale condities, rechtstreeks bij de dealer. Geen drukte in de Heizelpaleizen, geen te dure middagmaaltijd en geen wachtende rij van een halfuur voor een foto op die nieuwste superbike. Je zou bijna kunnen zeggen dat het een betere formule is! Het Salon heeft natuurlijk ook zijn charme, maar voor 2021 zullen we het met dit prima alternatief moeten stellen.

Motorreis ter waarde van 2.000 euro winnen

Ondanks alle moeilijke omstandigheden en de sputterende economie, lagen de inschrijvingen van gemotoriseerde tweewielers in 2020 3,5% hoger dan in 2019. Benieuwd dus, wat dat in 2021 gaat geven. Het mag duidelijk zijn dat het coronavirus weinig invloed heeft op de motor- en scootermarkt én dat Belgen meer op zoek zijn naar het gevoel van ultieme vrijheid op een tweewieler.

Tijdens het Popup Motosalon kun je een motorreis ter waarde van 2.000 euro winnen. Bij elke deelnemende dealer hangt een gepersonaliseerde affiche met een code om deel te nemen. Per bezochte dealer, stijgen de kansen om te winnen. Je weet dus wat je te doen staat de drie laatste weekends van januari.
Op www.popupmotosalon.be vind je alle info. Naast een overzicht van alle deelnemende dea­lers en merken, staat er ook een handige checklist met tips en tricks voor de aanschaf van een nieuwe motor of scooter.