avatar MotornieuwsMotornieuws    13 jun 2023, 16:16    0   

Zorg dat u comfortabel koel blijft en vermijd uitdroging tijdens uw motorritten! De zomer is pas net begonnen en al dagen is het behoorlijk warm. Al helemaal als u op de motor stapt met deze tropische temperaturen! Inuteq zorgt ervoor dat u optimaal kunt blijven genieten tijdens deze warme zomerdagen op uw motorfiets. Inuteq levert meerdere koelproducten: van body cooling sleeves, body cooling bandana’s tot body cooling vesten. 

Niet enkel op de motor

De koelproducten zijn naast gebruik op de motor ook perfect voor in het dagelijkse leven: het verkoelende effect van INUTEQ’s Bodycool Sleeves is ideaal voor golf, vissen, fietsen, wandelen, en vele andere buiten/binnenactiviteiten. Multifunctionele producten die het leven net iets “cooler” maken. De Bodycool Smart, is een comfortabel en lichtgewicht vest, ontworpen om u koel te houden. Het koeleffect is gebaseerd op het eeuwenoude principe van koeling door verdamping.

Eenvoudig in gebruik

Giet kraanwater in het koelvest, trek het vest aan en het zal uw lichaam meteen afkoelen. Dit koelend effect kan van 8 uur tot wel 3 dagen aanhouden, afhankelijk van de omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en hoeveelheid luchtstroom op het lichaam. Door het gebruik van het vest kan de temperatuur op uw huid tussen de 5-15°C dalen. 

Meer info?

De koelproducten van INUTEQ zijn via distributeur Jopa Racing Products verkrijgbaar, uw lokale dealer van Inuteq vindt u hier!