avatar MotornieuwsMotornieuws    22 dec 2022, 10:32    0   

De BMW R 1250 GS Concept Trophy is volgens Wunderlich de ultieme proeve van maatwerk dat de accessoirist biedt via zijn productassortiment. Dit zijn onderdelen die zijn ontworpen om het ontwerp van de motor, het comfort van de bestuurder en de passagier, het laadvermogen en de functionaliteit te verbeteren – allemaal elementen die de rijervaring, of het nu gaat om korte of lange afstanden, nog aangenamer maken.

Accessoires voor de R 1250 GS Concept Trophy

Onder de vele accessoires waarmee de GS Concept Trophy is uitgerust, is er het Flowjet-sportscherm met zijn bijpassende deflectoren. Het gaat om een oplossing om de rijwind af te buigen en de rijder te ontlasten, maar ook om de BMW reis-enduro er aantrekkelijker en sportiever uit te laten zien. Flowjet vervangt de standaard kuip en is op dezelfde manier als het origineel in hoogte en hoek verstelbaar.

Verwarmd zadel

De gekleurde zijkappen zijn een oplossing die verder gaat dan uiterlijk vertoon. Vuil, stenen, spray en modder van de weg worden tegengehouden of afgebogen voordat ze de bestuurder en/of passagier bereiken.
Er is ook plaats voor de Aktivkomfort-zadels voor bestuurder en passagier, verwarmd en met ThermoPro-technologie voor het zomerseizoen. Ze vervangen de originele zadels en zorgen voor een gelijkmatige temperatuur. Ze zijn waterdicht en hebben een 3D-ergonomisch profiel. Naast deze items zijn er nog vele andere accessoires op de Concept Trophy: van de antiverblindingsbescherming voor het instrumentenpaneel tot de set beschermers voor alle blootgestelde delen van het motorblok en de koffers.