avatar MotornieuwsMotornieuws    05 jan 2022, 17:33    0   

Geen fysiek autosalon, geen probleem voor BMW Motorrad. De Duitsers gooien gewoon zoals vanouds met acties en kortingen aan het begin van het nieuwe jaar. Zo vallen er voordelen te rapen in zowat alle segmenten waarin het merk actief is.

Altijd prijs, altijd gewonnen

Bij elk BMW Motorrad-model dat je aankoopt vóór 28 februari valt alvast iets moois te scoren. Zo geniet je van een verlengde garantie van vijf jaar in plaats van de gebruikelijke drie. Bovendien profiteer je levenslang van gratis BMW Motorrad Road Assist 24/7. Met andere woorden: gratis bijstand bij ongeval of pech voor alle BMW Motorrad motorrijders. En daarbovenop leveren ze jouw nieuwe aanwinst af samen met een extra kledingvoucher goed voor 20% korting op de BMW Motorrad Ride & Style-collectie.

BMW trakteert met de Salon Deals 2022

Personalisatiebudget of korting

Op 25 andere modellen geeft BMW je bovendien ook nog wat extra’s. Meestal in de vorm van een stevige voordeel op accessoires, soms als korting. Of in het geval van de R 18 B en Transcontinental in de vorm van een muzikaal bonuspakket bestaande uit Marshal luidsprekers en een Bluetooth speaker.

Een handig overzicht van alle deals (en de prijzen) vind je op motorprijzen.be

BMW trakteert met de Salon Deals 2022

Lees ook: BMW R NineT in battledress

Bekijk de videoreview van de BMW R18 B