avatar MotornieuwsMotornieuws    16 aug 2023, 16:50    0   

De CFMOTO 800MT Sport is vanaf dit moment leverbaar met een zwarte, driedelige kofferset voor een wel hele aantrekkelijke prijs. Normaal kost een rijklare 800MT Sport met standaard vijf jaar garantie én kofferset 11.500 euro, maar vanaf nu hoef je slechts 10.500 euro af te rekenen bij de dealer. Als dat geen reden is om de CFMOTO-dealer te bezoeken…

Over de 800MT Sport

Er is niets beter dan het fijne gevoel te ervaren bij het ontdekken van nieuwe plekken. Niet alles hoeft altijd gepland te zijn en soms mag het wel wat avontuurlijker. Vrijheid staat in lijn met ontdekken, want zonder vrijheid kan je niet op pad. Het avontuur dat je te wachten staat kan best wel spannend zijn, maar is dat niet het gevoel dat we af en toe opzoeken? Ze zeggen altijd dat het niet de bestemming is die uitmaakt, maar de reis ernaartoe toch?

Hoe dan ook vergezelt de CFMOTO 800MT Sport je bij al je nieuwe avonturen. De lancering van de 800MT betekent voor CFMOTO opnieuw een historische stap, opnieuw een stap verder dan de tot hiertoe vooral operationele samenwerking tussen CFMOTO en KTM. De onklopbare standaard uitrusting en de KTM-motortechnologie zijn van topklasse en definiëren ook deze 800MT Sport. Daarbovenop is het ook nog eens een zeer toegankelijke Adventure motor. Dankzij de lichtgewicht constructie is de 800MT Sport superieur in rijprecisie, gekoppeld aan ergonomie voor uw comfort op de weg.

Wat zijn de troeven van de 800MT Sport?

• Eigenzinnig uiterlijk, ontworpen door KISKA
• Ongeziene standaarduitrusting
• Grote benzinetank
• Wendbaar rijwielgedeelte met instelbare KYB-vering
• Uitgebreide accessoiremogelijkheden