avatar Gijs GilisGijs Gilis    16 feb 2022, 17:12    0   

De jarenlange samenwerking tussen CFMoto en KTM is tot hiertoe vooral operationeel geweest, maar met de 800MT stelt CFMoto haar dikste motor uit het gamma voor. De van KTM afkomstige 799cc-paralleltwin met 95 pk is verpakt in een CFMoto-jasje dat er lang niet slecht uitziet.

800MT Sport

De 800MT Sportis standaard uitgerust met onder andere volledig instelbare KYB-vering, valbeugels met mistlampen, een 7-inch TFT-scherm met bluetoothconnectiviteit, cruisecontrol, adaptieve ledverlichting en led-richtingaanwijzers met uitdooffunctie, een slipperkoppeling, bochten-ABS en een verstelbaar scherm. De Sport is verkrijgbaar vanaf eind februari voor 10.999 euro in het blauw of zwart.

800MT Touring

De 800MT Touring doet nog een schepje bovenop de uitrusting van de Sport, met spaakvelgen, een quickshifter, carterbescherming, handkappen en een verwarmd zadel en handvatten. Voor beide versies is er ook een optionele kofferset te verkrijgen. De Touring staat voor 12.599 euro in de prijslijst en is beschikbaar vanaf april. Voorlopig alleen in het blauw.