avatar MotornieuwsMotornieuws    20 mei 2022, 15:14    0   

Op 4 en 5 juni 2022 is het weer zover: de terugkeer van een legendarische race naar de heilige grond van Spa-Francorchamps. En Dafy Moto is erbij. Daarmee hoopt het merk z’n aanwezigheid in België te versterken, en in het bijzonder die van zijn webshop: https://nl.dafy-moto.be/. Daarnaast trakteert het ook met een korting op uw toegangsticket én op uw motoruitrusting – lees zeker verder.

Om de uitputtingsslag op de zeven kilometer van dit eeuwenoude circuit tot een goed einde te brengen, moeten de rijders van het allerhoogste niveau zijn. Daarom zullen toprijders zoals Gregg Black, Alexis Masbou, Erwan Nigon, Hugo Clere en zelfs het top Team Moto Ain, de kleuren van Dafy verdedigen. Dafy heeft een hart voor motorsport en is fier om op deze memorabele terugkeer van het EWC naar Francorchamps aanwezig te zijn.

Dit belooft alvast een endurancerace als geen ander te worden. In 2022 zal dit populaire evenement opnieuw plaatsvinden op het mooiste circuit ter wereld met zijn mythische bochten zoals de Raidillon, Double Gauche, Bruxelles, Chicane… Afspraak op 4 en 5 juni 2022 op het circuit van Spa-Francorchamps voor 24 legendarische motoruren! De terugkeer van de koningsdiscipline in België: het WK endurance. En dat gebeurt met Dafy!

Korting op de inkomtickets!

Profiteer van een korting voor elke aankoop van een ticket (algemene toegang) 4 dagen (70€) met de code ” DAFY24H ” op de officiële ticketing dienst 24HSPAMOTOS.COM

Korting op uw motoruitrusting!

Profiteer ook van een korting van 15% met de code ” SPA24H ” op uw motoruitrusting en accessoires op de website van Dafy Belgium tot 19 juni 2022.

Meer info

https://nl.dafy-moto.be/@dafymoto.belgie