avatar MotornieuwsMotornieuws    12 aug 2022, 11:30    0   

De Aquila GV Bobbers van Hyosung zijn uniek in zijn soort. Niet alleen vanwege de krachtbron maar ook qua segment. Geen enkele andere motorfietsfabrikant produceert een chopper, bobber of cruiser die je kan besturen met een A1- of A2-rijbewijs, of zelfs met een autorijbewijs (indien behaald voor 2011).

Ideaal voor beginners en (her)opstappers

De Aguila GV Bobbers van Hyosung zijn de ideale motorfietsen voor beginners. De geringe zadelhoogte (van 710mm) en het lage gewicht maken de motoren perfecte (her)opstappers. Laat je verbazen door de fijne manier van rijden. Het stalen, semi-dubbel wiegframe in combinatie met de robuuste banden (120/80-16 voor en 150/80-15 achter) geven je niet alleen het gevoel om over de Route 66 te cruisen maar ook het heuvellandschap van de Ardennen te ontdekken. Om dit vakantiegevoel kracht bij te zetten introduceert Hyosung nu de tijdelijke Summer Deals*.

500 euro klantvoordeel

Op beide modellen is er nu een klantvoordeel van maar liefst 500 euro! De 124,7cc V-Twin Bobber (10.2 kW) is specifiek geschikt voor het A1-rijbewijs. De Aguila GV 125 S Bobber is leverbaar in drie verschillende kleuren (Copper, Matt Black en Shiny Black) en is nú verkrijgbaar voor slechts 4.499 euro. De Aquila GV 300 S Bobber (22 kW) is leverbaar in de kleur Matt Black en is nú verkrijgbaar voor slechts 5.499 euro.

De Hyosung Bobber leent zich tevens perfect om te customizen. Er is dan ook een groot scala aan accessoires leverbaar, voor beide modellen.

Kijk snel op de website voor een dealer in de buurt en profiteer nu van deze Summer Deals!

*Vraag bij uw dealer naar de speciale voorwaarden. Deze actie is geldig tot en met eind september of zolang de voorraad strekt.