avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    05 okt 2023, 16:17    0    Short read: 1 minuut   

Mooi weer duurt dit jaar langer dan mooie liedjes, maar er zal geen ontkomen aan zijn: binnenkort rijden we wel weer eens in de regen. We kijken er voor één keer naar uit, want dan testen we Vanucci’s nieuwe, slimme regencombi.

Slim

De productontwikkelaars bij Vanucci maken komaf met de lompe plastic zakken van vroeger. Deze producten zijn vervaardigd uit van 80% polyamide en 20% elastaan. Ze zijn antislip, zeer elastisch en aan de binnenkant gecoat met een waterdicht en ademend PU-membraan. De pasvorm kan daardoor mooi aansluiten op het lichaam, waardoor fladderen en opblazen dankzij deze combinatie tot het verleden behoort.

De uitrusting en het ontwerp zijn beslist eenvoudig gehouden. Reflecterende applicaties zorgen voor betere zichtbaarheid in het donker – handig voor die korte herfst- en winterdagen! Dankzij de ritsen tot op de dij, is de broek zelfs met laarzen eenvoudig aan te trekken. Heel belangrijk detail: de capuchon! Deze kap wordt ONDER de helm gedragen, zoals een bivakmuts. Dat betekent dat de regen geen kans heeft om langs de nek omlaag te kruipen tussen de helm en de kraag. Als je de capuchon niet gebruikt, rol je hem gewoon op in de kraag.

Prijzen en maten

De jas en broek zijn exclusief bij Louis verkrijgbaar voor respectievelijk € 119,99 en € 99,99 in de maten S tot en met 4XL.

Alle producten zijn verkrijgbaar op www.louis.be