avatar MotornieuwsMotornieuws    10 jan 2023, 17:00    0   

Onlangs maakte Yamaha Motor Europe, branch Benelux de prijzen voor de 2023-modellen bekend. De ‘Yamaha Season Starters’ zijn terug en geven rijders nu nog meer redenen om motorseizoen 2023 met een vliegende (en voordelige) start aan te vangen!

3 acties: één deal

De Yamaha Season Starters omvatten drie aantrekkelijke acties om de aankoop van een nieuwe Yamaha nog gemakkelijker te maken. Zo ontvang je bij aankoop van een nieuwe Yamaha-motorfiets of scooter 21% korting op originele Yamaha-accessoires, extra uitzonderlijke aankoopvoorwaarden én 21% korting op Yamaha-kleding. Je kunt alle drie de Season Starters combineren, maar het is ook mogelijk om slechts één of twee van de voordelen te gebruiken.

21% korting op originele Yamaha-accessoires

Met de uitgebreide keuze aan accessoires wordt je nieuwe Yamaha de motor van je dromen. Van verstelbare voetsteunen tot extra bagageopties en van lichtgewicht uitlaatsystemen tot verhoogde windschermen. Deze Season Starter verzekert je van maar liefst 21% korting op de volledige accessoirelijst van Yamaha. En om de deal compleet te maken krijg je ook nog…

Extra uitzonderlijke aankoopvoorwaarden

Een nieuwe Yamaha aankopen is nu gemakkelijker dan ooit. Met flexibele voorwaarden heb je altijd een aflossingsschema dat bij je budget past. Je rijdt dan voordelig met je gloednieuwe Yamaha de weg op. Vraag je Yamaha-dealer naar de speciale aankoopvoorwaarden. Maar er is nog meer:

21% korting op Yamaha kleding

De derde Season Starter geeft je nu een additionele korting van 21% op Yamaha’s exclusieve kledingcollectie. Stijlvol, functioneel en stoer: de nieuwe kledingcollecties van Yamaha brengen fans van alle leeftijden een nieuwe kijk op hedendaagse mode voor een actieve levensstijl. Kies voor stijl en val op met de nieuwe kledingcollecties van Yamaha die passen bij de stijl en kleuren van je nieuwe motorfiets of scooter.

De Yamaha Season Starters 2023 gelden voor iedere nieuwe motorfiets of motorscooter van Yamaha en bij alle officiële Yamaha-dealers in België en Luxemburg. Haal hier je voordeel uit en verzeker jezelf van een goede start van het motorseizoen.  De modellen line-up van Yamaha is dit jaar opwindender dan ooit.