avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    12 jan 2022, 17:17    0   

Honda lanceert een nieuw programma die de aankoop van een nieuwe Honda-motorfiets moet vergemakkelijken. Dit zijn de krachtlijnen van het ‘drie-opties programma’:

Drie keuzes

Persbericht: Honda lanceert een nieuw drie-opties programma, een nieuwe manier om motorbezit te benaderen.

Naast de traditionele financieringsopties introduceert Honda een innovatieve manier om uw motorfiets aan te schaffen. Met het 3-keuzeprogramma worden een groot aantal beperkingen verleden tijd. Na 2, 3 of 4 jaar kunt u de motor terugbrengen naar de dealer, inruilen of definitief houden.

De financiële voorwaarden worden vastgesteld op het moment van de aankoop. De wederverkoopwaarde wordt bepaald in het basiscontract. Er hoeft geen koper te worden gezocht en er zijn geen risico’s in verband met fluctuatie van de vraag of veranderingen van de wetgeving. De motorfiets is synoniem van vrijheid, op de weg en ernaast, u blijft te allen tijde baas over uw beslissingen.

De reputatie van het merk, de betrouwbaarheid, nu vergezeld van 5 jaar garantie*, zorgt ervoor dat Honda-motoren een hoge inruilwaarde hebben: 60% gegarandeerde inruilwaarde na 2 jaar, 50% na 3 jaar, 45% na 48 maanden. Deze kleine waardedaling maakt de maandelijkse betalingen of bijzonder aantrekkelijk. Op die manier betaalt u niet voor de motorfiets zelf, maar voor het gebruik ervan.