avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    24 feb 2023, 15:29    0   

Zelf mochten we onlangs nog enkele dagen aan de rol met de 650 Interceptor en Continental GT, en zopas onthulde Royal Enfield de nieuwe versies van dit duo op de Lyon Motor Show in Frankrijk. De nieuwe Interceptor en Continental GT 650 zijn verkrijgbaar in knappe nieuwe kleurstellingen en krijgen een functionele en ergonomische update.

Interceptor 650

De Interceptor 650 krijgt twee All-Black-versies: Black Ray & Barcelona Blue. De nieuwe kleuropties zijn een aanvulling op de al bestaande favorieten van de community Mark 2, Sunset Strip en Canyon Red. 

Continental GT 650

Op de Continental GT 650 heeft Royal Enfield ook twee nieuwe All-Black-versies geïntroduceerd: Slipstream Blue en Apex Grey.  Deze kleurtjes komen naast de huidige kleurstellingen – MR Clean, Dux Deluxe, British Racing Green en Rocker Red – in de catalogus. Alle nieuwe kleurstellingen hebben ook nieuwe functionele en ergonomische kenmerken, zoals een verbeterd zitcomfort, nieuwe schakelapparatuur, een USB-oplaadpoort en een geheel nieuwe ledkoplamp.

All Black

Neen, een Nieuw-Zeelands rugbyteam krijgt u er niet bij, een volledig zwartgelakte motor en uitlaatlijn dan weer wel. Daarenboven zijn de lichtmetalen velgen en tubeless banden standaard op alle All-Black- varianten van de Interceptor 650 en de Continental GT 650

Prijzen en beschikbaarheid

De vernieuwde 650 All-Black Twins zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de Royal Enfield-dealer in uw buurt. De prijzen beginnen bij 8.099 euro voor de Interceptor 650 en 8.399 euro voor de vernieuwde Continental GT 650.