avatar MotornieuwsMotornieuws    21 jun 2021, 17:23    0   

Op maandagavond 21 juni organiseert MotoShare samen met partners Zero Motorcycles Benelux en Energicamotor.nl de eerste EV-Ning-Ride, een toertocht voor elektrische motorfietsen.

Elektrisch motorrijden met o.a. de Zero Motorcycles op de langste dag van het jaar.

Het Nederlandse MotoShare bundelt de krachten met deze twee toonaangevende producenten van elektrische motoren om het plezier van elektrisch motorrijden onder de aandacht te brengen van een breder publiek. Deze unieke samenwerking brengt een indrukwekkende collectie aan diverse elektrische motoren bij elkaar en speelt in op de snel groeiende belangstelling voor elektrisch aangedreven motorfietsen.

De EV-Ning-Ride belooft een ongedwongen en gezellige samenkomst te worden die helemaal in het teken staat van elektrisch motorrijden.  De partners streven met het evenement naar leuke en sfeervolle omgeving waarin liefhebbers van elektrische motoren elkaar kunnen ontmoeten.

Voorafgaand aan de rit is het voor deelnemers mogelijk hun vaardigheid in het manoeuvreren op lage snelheid te verbeteren tijdens een workshop MotoJitsu. Ook de landelijke politie-eenheid zal aan het evenement deelnemen met twee elektrische motoren in volledige politie-uitrusting.

Vanaf ongeveer 19u30-20u00 vertrekken de motorrijders vanuit het verzamelpunt restaurant Hajé te Nieuwegein voor een route van circa 65 kilometer bij ondergaande zon langs het water.

Klik hier voor meer informatie.