avatar MotornieuwsMotornieuws    01 okt 2020, 12:58    0   

Met 57 jaar ervaring weet Alpinestars intussen wel a thing or two van motorkleding. Hun nieuwe collectie gebruikt die jarenlange ervaring en de hedendaagse technologie en combineert dat met de stijl van de beginjaren van de motorcultuur en motorcross. Onder de naam Oscar fuseert de Amerikaanse gevestigde waarde in beschermende motorkledij authentiek design met decennia aan innovatie in een uitgebalanceerd geheel van vorm en functie. Hieronder lichten we enkele items uit.

Bomber Jacket

De Bomber Jacket typeert het Oscar-ethos: een kwalitatieve motorjas die presteert en die tegelijkertijd die tijdloze, rebelse motorcultuur alle eer aan doet. De vest is gemaakt van duurzame stof in keperbinding met een extra gecoate laag die je beschermt tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast biedt de jas uitstekende valbescherming dankzij de Nucleon Flex Plus-bescherming aan de schouders en ellebogen. Dankzij de uitneembare fleece binnenin kan je de Bomber Jacket ook bij warm weer comfortabel dragen.

Bomber Jacket

Sixty Three Leather Jacket

In de lederen Sixty Three-motorvest kroop even veel aandacht als in de Bomber Jacket en straalt die authentieke, klassieke look & feel uit. De naam verwijst naar het oprichtingsjaar van Alpinestars, 1963. De klassieke stijl doet geen afbreuk aan de veiligheid en duurzaamheid van deze motorvest dankzij het rundsleer met extra beschermende verstevigingen in aramidische vezel.

De Sixty Three verwijst naar het oprichtjaar van Alpinestars

Trucker Jacket

De propere en sobere Trucker Jacket is opgetrokken uit een stevige vezel voor optimale duurzaamheid en dankzij de winddichte coating en uitneembare fleece binnenin is de vest ideaal voor elk weertype. Net als in de Bomber Jacket is de Trucker Jacket ook voorzien van Nucleon Flex Plus-bescherming aan schouders en ellebogen voor de beste valbescherming.

De Trucker Jacket