avatar MotornieuwsMotornieuws    04 jan 2021, 12:32    0   

Als reactie op het begrijpelijke uitstel van de Brussels Motor Show tot januari 2022 kondigt Indian Motorcycle Benelux promoties aan onder de noemer ‘showaanbiedingen’. De promoties gelden voor alle klanten in de gehele Benelux die een nieuwe Indian Motorcycle willen aanschaffen.

Kopers van een nieuwe motorfiets bij een officiële Indian Motorcycle-dealer in de Benelux kunnen van 1 januari tot en met 28 februari gratis een keuze maken uit een indrukwekkend assortiment van onderdelen, accessoires en kleding:

Details van bovenstaande acties vind je op de website van Indian Motorcycles. Een handig overzicht van deze én alle salondeals van Indian en alle andere merken vind je bovendien binnenkort ook op de nieuwe website motorprijzen.be.

Open dagen

Belgische dealers organiseren daarnaast ook een aantal ‘open dagen’ waarbij ze het hele weekend geopend zullen zijn. Een perfecte gelegenheid voor de rijders om hun dealer te bezoeken en van deze aanbiedingen te profiteren. De Open Dealerdagen vallen in de weekends van 16/17, 23/24 en 30/31 januari. Nederlandse dealers hebben in elk geval tot en met 19 januari te maken met de lockdownmaatregelen, waardoor de showroom gesloten moet blijven. De werkplaatsen zijn echter wel open voor onderhoud en reparaties.

Meer weten over de Indian acties?Klik hier!