avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    09 aug 2023, 15:40    0   

Daar heeft het alvast alle schijn van. In de webshops van verschillende officiële KTM-dealers kan je sinds kort namelijk een ‘motor 1390 Super Duke 2024’ terugvinden, als je artikelnummer 089881X intypt.

Dat 2024 het jaar van KTM lijkt te gaan worden, is al even duidelijk. Zo doken er de afgelopen weken al spypics op van onder meer een nieuwe Super Adventure S, een racer met wat op een 990cc-motor lijkt, een vernieuwde Super Duke GT én een nieuwe 390 Duke. En dan is daar plots dat nieuwtje rond een 1390-blok.

Aangezien enkele dealers de info als de wiedeweerga opnieuw verwijderden, en anderen ‘m meteen als ‘niet beschikbaar’ catalogeerden, mogen we er vanuit gaan dat het geen typfout betreft. Eerder iets te vlijtig gedeelde info vanuit het Oostenrijkse HQ.

Hoewel we u graag al meer hadden verklapt, valt er voorlopig niet al te veel extra info te rapen over de nieuwe krachtbron. Al gokken we dat het niet al te lang meer zal duren voor we er meer over te weten komen… We houden u uiteraard op de hoogte!

Bij verschillende officiële KTM-dealers vind je bovenstaande terug als je ‘089881X’ opzoekt. Laat weinig aan de verbeelding over, niet?