avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    20 dec 2021, 17:01    0   

De Honda Fireblade mag in 2022 maar liefst 30 kaarsjes uitblazen – dat herdenkt Honda alvast met een waanzinnig knappe 30th Anniversary-versie van de Blade. Hoe dan ook is het de sportmotor die een ware aardverschuiving veroorzaakte in het segment, maar tegelijk garant stond voor een comfortabele rit op de openbare weg. Geen wonder dus dat Fireblade ook bij ons duizenden motorrijders wist te verleiden. Niet alleen bezitters, maar ook motorrijders die de Honda van afstand bekeken of er een of twee keer op hebben gereden.

Bij zo’n belangrijke verjaardag van een al even belangrijke motor willen wij een moment stilstaan, en daarom willen wij graag horen over jouw mooiste, spannendste of meest opvallende ervaring met de Honda Fireblade. Dus niet enkel rijervaringen, maar vooral ook wat de motorfiets met je deed toen je voor het eerst oog in oog met ‘m stond.

Je verhaal kan je sturen naar info@motomedia.be, en wie weet zie je jouw ervaringen wel in een artikel verschijnen. Vergeet in de onderwerpregel alvast niet de vermelding ‘Fireblade’ te maken!