avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    27 feb 2023, 14:29    0   

De eerste 50 Belgische en eerste 50 Nederlandse kopers van een 2023 XL750 Transalp krijgen van Honda een memorabel cadeau.

Net zoals ze dat vorig jaar deden voor de 50 eerste kopers van een NT1100, nodigt Honda de 50 eerste kopers (X 2) van een nieuwe XL750 Transalp uit op een uniek weekend.

XL750 Transalp Summer Tour

Eigenlijk krijgen méér dan de 50 eerste kopers van de nieuwe Transalp de kans om op een unieke trip te gaan, want Honda Benelux biedt ook de eerste 50 Nederlandse eigenaars van de adventure twin uit op datzelfde weekend. En alsof dat niet genoeg is, mogen de winnaars ook nog opteren om hun partner mee te brengen. Naar waar? Dat ligt nog niet helemaal vast, maar in de planning hoorden we al geruchten over Eifel en Francorchamps. Gezien de onderlinge afstand, niet onmogelijk dat de routes voor de Transalp Tour langs die regio zal passeren.

Weekendje weg met de Transalp op kosten van Honda? Het kan.

Wanneer?

Van de NT1100 summer tour 2022 die eindigde in Zeeland, hebben we alvast onthouden dat er vanop verschillende punten in de Benelux vertrokken werd om uiteindelijk met één grote groep aan te komen en dat zal wellicht ook het concept voor deze 2023 Transalp editie worden. Voeg naast heerlijke routes, zeker ook een schitterend hotel, lekker eten en misschien wel een onvergetelijk optreden aan de checklist toe. Wie het weekend van 9 en 10 september vrij heeft en een oogje op de Transalp heeft laten vallen, rept zich best naar de dichtstbijzijnde Honda shop.

Meer informatie vind je alvast hier of bij je Honda dealer!

Weten hoe de Transalp rijdt? Kijk dan eind volgende week op deze fijne website, Onze Man brengt dan verslag uit van de eerste test in Portugal.

Er is nog twijfel, maar misschien wordt het de Eifel