avatar MotornieuwsMotornieuws    01 okt 2020, 12:48    0   

Met aanpassingen aan de ophanging, het blok en licht gewijzigde geometrie krijgt Honda’s populaire CB650R Neo Sports Café een grondige update. Aan de update worden nieuwe kleuren toegevoegd, genoeg om de sportieve naakte middenklasser een nieuw elan te geven voor 2021.

Showa Big Piston vork

Honda’s Neo Sports Café krijgt een update met Showa 41 mm Separate Function Big Piston vork en de hoogtoerige viercilinder is nu ook EURO5-compatibel. Daarnaast is de CB650R nu ook uitgerust met een stuur dat meer naar voren staat, een verbeterd LCD-dashboard en een USB Type-C oplaadpoort onder het zadel. De nieuwe zijpanelen zetten de minimalistische styling extra in de verf.Grijs doet zijn intrede in het kleuren aanbod van de CB650R.

Euro 5, USB en nieuw bodywork

Het hoogtepunt de nieuwe CB650R ligt vooraan met 41 mm Showa Separate Function Big Piston USD vorkpoten – een ophanging van hoge kwaliteit die de stuurkwaliteiten van de motorfiets nog verbetert.

Het blok is EURO5-compatibel zonder dat vermogen verloren ging. Andere verbeteringen zijn het iets meer naar voren geplaatste stuur, verbeterde zichtbaarheid van het LCD-dashboard en een USB Type-C aansluiting onder het zadel. Uiterlijke aanpassingen zijn de nieuwe zijpanelen en een vernieuwd achterspatbord.

De 2021 CB650R zal beschikbaar zijn volgende kleurstellingen:

Pearl Smoky Gray (nieuw)
Mat Gunpowder Black Metallic
Candy Chromosphere Red
Mat Jeans Blue Metallic