avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    02 jun 2022, 11:25    0   

Een verjaardag vieren, daar weten ze in Milwaukee wel raad mee. Ook als ze daar een overzees feestje voor willen geven: Harley-Davidson viert z’n 120e verjaardag in stijl op het Europese “Harley-Davidson 120th anniversary event”, een vierdaags festival van entertainment, muziek, eten en – uiteraard – motoren. Dat bijzondere feestje vindt binnenkort plaats in het centrum de Hongaarse hoofdstad Boedapest, van 22 tot 25 juni 2023. Noteer dat alvast in je agenda!

Het Europese evenement is een van de verschillende manieren waarop het bedrijf volgend jaar overal ter wereld zijn 120-jarig bestaan zal vieren. Daartoe behoort ook het Homecoming-festival in Milwaukee, dat van 13 tot 16 juli 2023 plaatsvindt. H-D zal meer details over het Europese Harley-Davidson 120e evenement in de komende maanden bekendmaken.

Prijzen winnen?

Harley-Davidson heeft onlangs overigens ook z’n “The Road to Harley-Davidson Homecoming Challenge” gelanceerd, waaraan iedereen kan deelnemen om virtuele badges te verdienen, dagelijkse en maandelijkse prijzen te winnen en deel te nemen aan talloze prijsvragen. Daarmee kan je zelfs een reis winnen naar Milwaukee om deel te nemen aan het Homecoming-evenement. Meer dan de moeite om even mee te doen, dus. Meer info of deelnemen? Klik dan zeker even door naar de Harley-Davidson App, of ga naar H-D.com/ride.