avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    22 feb 2023, 14:02    0   

Exact 120 dagen nog, voor duizenden fans van Harley-Davidson verzamelen blazen in de Hongaarse hoofdstad Boedapest om 120 jaar Motor Company te vieren. Het ‘European Harley-Davidson 120th Anniversary Festival’ vindt plaats van 22 tot en met 25 juni 2023 en belooft, mede dankzij de zopas geloste line-up, een waanzinnig festival te worden…

Wolfmother

Vier dagen feest

Het festival vindt plaats in het Puskás Aréna Park, in het centrum van de stad. Festivalgangers kunnen zich verheugen op vier dagen vol internationale livemuziek, met 50 bands op zes podia. Op het hoofdpodium staan internationale topartiesten, waaronder Wolfmother, Airbourne, Deep Purple-legende Glenn Hughes én Danko Jones! Maar ook straffe dames maken hun opwachting: zo is Larkin Poe de headliner op vrijdag, begeleid door de uit Nashville afkomstige zussen Rebecca en Megan Lovell. Daarnaast zullen ook veel van de populairste Hongaarse artiesten optreden. Zie hieronder voor de (quasi) volledige line-up!

Voor elk wat wils

Naast de de muzikale hoogmis is er uiteraard nog allerlei te beleven voor iedereen, van jonge gezinnen tot hardcore bikers. Het uitgebreide festivalprogramma omvat:

  • Motoren – zelf rijden, proefritten te maken, motorshows en expo’s met H-D-motoren uit verleden, heden en toekomst.
  • Entertainment – speciale zones waaronder Adrenaline en Family Parks, aangevuld met showcases over het hele festivalterrein;
  • Winkelen, eten en drinken – ruim 200 stands en kraampjes, waaronder erkende Harley-Davidson-dealers, en meer dan 80 eet- en drankkraampjes met heel veel keus in internationale smaken en keukens.

Een hoogtepunt van het festival is ongetwijfeld de Harley-Davidson-parade, waarbij duizenden motoren door het hart van de stad rijden, langs historische monumenten. 

Tickets boeken?

Vroege vogels kunnen nu al voor een verlaagde prijs vroegboektickets scoren op hd120budapest.hu. Van ééndaagse tickets tot combi’s, al dan niet met exclusieve merch van het evenement. Klik zeker ook even door naar de accommodatiemogelijkheden, want een aantal hotels is intussen volgeboekt voor de festivaldata. Snel wezen is de boodschap!