avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    01 dec 2022, 16:34    0   

Het Harley-Davidson European 120th Anniversary Festival vindt plaats van 22 t.e.m. 25 juni 2023 en moet een Europese evenknie vormen voor het sensationele Homecoming-event in de thuisstad van Harley-Davidson, het Amerikaanse Milwaukee. Dat evenement gaat enkele weken later door, van 13 t.e.m. 16 juli 2023. Het schouwtoneel voor die vierdaagse viering op het Europese vasteland wordt zoals genoegzaam geweten Boedapest. Waarom je helemaal naar Hongarije zou rijden? Dat vertellen we je hieronder!

Harley-Davidson plant in Boedapest alvast een Expo met de nieuwste modellen, een Custom Bike Show met unieke customs en een motorparade waaraan duizenden rijders zullen deelnemen. Deze parade, langs de iconische bezienswaardigheden van Boedapest, wordt een spektakel voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. Maar dat is niet alles – te beginnen bij een unieke locatie.

Place to be: Puskás Aréna Park

Het Puskás Aréna Park ligt in het hart van de stad Boedapest. Het is de thuisbasis van het Hongaarse nationale voetbalteam en biedt onderdak aan grote concerten en andere evenementen. Het 120th Anniversary Festival zal plaatsvinden op het terrein van Aréna Park, inclusief de avenue en de omliggende buiten- en binnen faciliteiten rond het stadion. De locatie is een unieke basis voor dit feest, waar bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan attracties. Denk aan ruim 50 bands die elke dag tot middernacht muziek maken op vier podia, naast twee internationale headliners op vrijdag en zaterdag (die later bekend worden gemaakt). Andere hoogtepunten zijn motorstuntshows, een familie-entertainmentzone, een klassieke autoshow, kermisattracties en nog veel meer.

Early Bird-tickets te koop

De online kaartverkoop voor het evenement is inmiddels gestart, met early bird-pakketten voor vroegboekers en kortingen voor Harley Owners Group-leden. Zin om erbij te zijn? Bezoek dan zeker de website voor meer informatie over het festival, inclusief de verkoop van tickets*: https://hd120budapest.hu.

*Early bird tickets beschikbaar tot eind December 2022.