avatar Gijs GilisGijs Gilis    03 feb 2022, 15:21    0   

Sinds zijn debuut heeft de Harley-Davidson Pan America al veel rijders weten te imponeren. Accessoirespecialist Givi wil nu indruk maken op Pan America-eigenaren met een hele reeks aan robuuste onderdelen. Het zal je niet verbazen dat de meeste accessoires te maken hebben met bagagevervoer. Er zijn ook een paar andere items die je misschien nuttig vindt, waaronder een windscherm, motorbeschermer en zijstandaard.

Bagagemogelijkheden

Om Givi-koffers passend te maken voor motorfietsen, draait het allemaal om de beugels. In dit geval is er een achterrek, aangeboden in geanodiseerd aluminium en gemaakt om Givi’s Monokey-topkoffers te laten passen. Het is natuurlijk zwartgelakt zodat het past bij de Pan America. Er zijn ook kofferhouders waarop andere Givi-zijkoffers passen. Je kunt ook opteren voor de Rapid Release-versies. Een andere nieuwe optie is een montagekit om je te helpen Givi’s Tool Box aan de linkerkant van je motor te installeren. Tot slot, als je Givi’s Tanklock- of TanklockED-tassen wilt gebruiken, dan heeft Givi een flens die je op de tankdop plaatst.

Hoger windscherm

Naast de bagagebevestigingen maakt Givi ook een doorzichtig windscherm van 46 cm hoog en 49,5 cm breed. Het is 4,5 cm hoger dan het scherm waarmee de Harley-Davidson wordt geleverd. Er is wel een aparte montagekit nodig voor de installatie van dit windscherm op je motor. En die moet je apart aanschaffen.

Meer bescherming

Als je op zoek bent naar meer bescherming voor je motor, biedt Givi zwarte valbeugels aan die gemaakt zijn van stalen buizen met een diameter van 25 mm. Tenslotte biedt Givi een robuuste zijstandaard aan, gemaakt van aluminium en roestvrij staal. De zijstandaard heeft een bredere onderkant dan de originele unit.