avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    11 dec 2020, 14:15    0   

Het wachten is bijna voorbij. Na zowat anderhalf jaar gissen, krijgen we in twee stappen alles te zien over de veelbesproken Harley-Davidson Pan America. 19 januari wordt de dag van de preview, op 22 februari komt de volledige onthulling.

De beelden die we nu al zien, bevestigen dat de Pan America zeker ook op het ruigere werk zal voorbereid zijn.

Online onthulling 19 januari

Op 19 januari houden de Amerikanen hun virtuele productlancering voor de 2021 modellen onder de naam United We Ride. Daar maakt de Pan America natuurlijk deel van uit. De Harley-Davidson Pan America wordt dus onthuld op 19 januari. Maar de volledige informatie over alle details van de H.-D. adventure motorfiets, komt er een maand later: op 22 februari. Je kunt je aanmelden om de eerste productlancering live mee te volgen door op de link hierboven te klikken. Optie twee: je volgt alles hier op de voet bij MotorNieuws .

De voorbereidende tekeningen tonen al dat Harley zijn Pan America op alles voorziet.

Bovenaan het lijstje

Wat we nu al horen is dat de motor meer dan 145 pk en 122 Nm zal produceren. Wanneer de motor op de Belgische markt komt, is nog niet helemaal duidelijk, maar het wordt dus wel in 2021. En dat betekent dat er een motor bij komt op het lijstje van 2021 modellen die we absoluut willen rijden. Hell, hij staat zelfs bovenaan.

Dit willen we ook proberen. Maar dan zonder een lelijk fluo jasje.