avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    28 dec 2020, 17:09    0   

Geen Brussels Motorshow dit jaar, maar dat houdt niet in dat januari geen belangrijke maand wordt voor de motormerken. Ook zonder salon hebben de merken goede voorwaarden aan te bieden en dat wordt nu extra in de verf gezet bij de dealers. Het salon naar de dealers en dus blijven Belgische motorhandelaars blijven 3 laatste weekends van januari open.

Nu al het salon naar de dealers

(Bijna) alle motordealers zullen hun deuren op houden op zondag 17, 24 en 31 januari. De merken van bijvoorbeeld de Piaggio groep (Aprilia, Moto Guzzi, Vespa en Piaggio) nemen niet deel aan de actie. En natuurlijk zijn er ook een heel wat merken die nù al speciale deals en promoties aanbieden.

Dat wordt allemaal extra benadrukt in de twee laatste weken (en drie weekends dus) van januari bij de concessiehouders. Het salon verhuist dus naar de dealers en zo kun je in veilige omstandigheden de nieuwe modellen gaan bekijken en je vergewissen van speciale aanbiedingen en extra toelichting over de nieuwe en bestaande modellen.

Geen Salon in Brussel dit jaar, maar wel een speciale actie bij de dealers.

Digitaal alternatief

Voor al die zaken kun je ook online terecht op motorprijzen.be. De nieuwe website die alle motorprijzen, aanbiedingen, links naar tests van diverse modellen, videos, dealerlocaties en nieuws bundelt op één centrale plek en dus een digitale wegwijzer wordt in de maand waarin we niet fysiek naar het salon kunnen. En dit ook voor de rest van het jaar. De website die dit alles bundelt komt begin januari online, dus nog voor de twee bijzondere weken bij de dealers van start gaan. Alleen daarheen in januari, zowel fysiek als digitaal. Zo wordt januari 2021 dus toch weer een beetje salonmaand!