avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    15 jan 2021, 15:37    0   

Zoals we allemaal weten, gaat de Brussels Motorshow dit jaar niet door. Dat wil echter niet zeggen dat motorrijders niet alle informatie op één plek kunnen vinden. Vandaag ging motorprijzen.be online.

Digitaal alternatief op het salon

www.motorprijzen.be is het digitale alternatief op het Salon van Brussel en dé centrale plek waar je veilig – bijna –  alles kunt doen wat op een salon kan. Per merk worden alle prijzen vermeld en per model zie je of er mogelijk speciale deals zijn. Waar dat het geval is, kom je met één klik op een pagina waar gelinkt wordt naar verschenen tests, video’s, er is een dealer locator, een link naar de webpagina van de importeur en een beschrijving van de speciale actie. Alle informatie die een klant op het salon kan opvragen en meer. 

Het ganse jaar door

Maar dat is niet alles. Motorprijzen.be is niet alleen een digitaal alternatief voor het salon, het is het ganse jaar lang de centrale plek waar alle informatie kan opgevraagd worden. Bovendien verschijnen ook recent nieuws en tests op Motorprijzen.be én wordt de site het ganse jaar up to date gehouden met aangepaste prijzen, nieuwe acties voor bijvoorbeeld opendeurdagen of zomeracties enz… 
Er is ook een bijzonder handige toot waarin je tijdens de salonweken alle deals kunt vergelijken. Na deze periode kun je via de tool gewoon alle modellen vergelijken. Op merk, op type en op prijs. 

Ook voor Wallonië en Nederland

Bij de start van wat normaal gezien de salonweek zou worden, is motorprijzen.be je digitale motorgids in nieuwe tijden. Volgende week komt ook prixmoto.be online voor de Waalse zijde van het land en voor februari (de maand waarin de Motorbeurs Utrecht normaal had plaatsgevonden) lanceren we ook motorprijzen.nl. Allen op hetzelfde platform en met hetzelfde doel: het ganse jaar motorrijders praktisch te informeren vanop één centrale plek.