avatar Gijs GilisGijs Gilis    23 apr 2021, 13:49    0   

De Moto Guzzi Experience, gelanceerd in 2017, is een avontuur samen met talrijke Moto Guzzi-fans over de mooiste wegen en prachtigste locaties. Er zijn drie tochten gepland in Italië: Sardinië (van 25 tot 31 mei), de Dolomieten (van 23 tot 26 juli) en Toscane (alleen voor de Moto Guzzi V85 TT, van 1 tot 4 oktober). Daarnaast staat ​​er ook een reis door de Balkan gepland (van 3 tot 10 juli) en een avontuurlijke ervaring in Tunesië (van 9 tot 18 oktober).

Richting de Noordkaap

Omwille van het honderdjarig bestaan ​​van Moto Guzzi is er ook een ‘specialleke’, de Centenary Journey: een route naar de Noordkaap, net zoals Giuseppe Guzzi – broer van oprichter Carlo – dat in 1928 voordeed op een GT 500 Norge. 27 dagen onderweg, van 17 augustus tot 12 september, reizend door de fantastische landschappen van Noord-Europa. Een unieke ervaring die zal eindigen in de fabriek in Mandello del Lario tijdens het feest van Moto Guzzi’s honderdjarige bestaan.

All-inclusive

Tijdens elke route van de Moto Guzzi Experience krijgen de deelnemers de kans om de huidige Moto Guzzi-modellen te testen. Het tourpakket omvat volpension met lunches onderweg en diners op geselecteerde locaties, gebruik van de motoren, benzine en (technische) assistentie tijdens de reis. Belangrijk is dat het evenement openstaat voor elke motorrijder, dus ook als je niet behoort tot de Moto Guzzi-community.
Meer informatie is beschikbaar op motoguzzi.com of via motoguzzi@motoguzziexperience.com

Klik hier voor meer info over de Moto Guzzi Experience.