avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    06 mei 2022, 14:14    0   

De 2022 Isle of Man TT staat voor de deur. Op zondag 29 mei komt de TT Mountain Course weer tot leven met adembenemende races tijdens de TT. Twee weken lang heldhaftige actie, spannende races en opgewonden toeschouwers. Goed nieuws voor de liefhebbers die geen ticketje voor de ferry wisten te bemachtigen: de TT zal dit jaar via een livestream te volgen zijn op het internet.

Voor het eerst in de 115-jarige geschiedenis van het evenement zullen de Isle of Man TT Races live over de hele wereld worden uitgezonden, zodat alle actie en spanning rechtstreeks naar de fans wordt gebracht.

De TT Live Pass is nu beschikbaar via het TT+ streaming platform voor een eenmalig bedrag van 21,99 euro, waarmee je toegang krijgt tot alle kwalificatiesessies en races van de TT 2022. Inzichten en analyses horen daar ook bij. Als je dat nog niet gedaan hebt, kun je je hier aanmelden voor TT+. Als je je al wel aangemeld hebt, kun je de Live Pass kopen en de TT beleven als nooit tevoren.

Om je aan te melden voor TT+, 24 uur per dag, 7 dagen per week TT-content binnen handbereik, ga je naar: ttplus.iomttraces.com