avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    01 apr 2020, 17:23    0   

Honda Benelux verwelkomt een nieuwe manager van zijn Motorcycle Department. Jan Stevens neemt het roer over en zal de motorfiets-afdeling beheren.

Persbericht:
Het zijn moeilijke tijden, maar Honda gaat door. Meer dan ooit moeten we ons op de toekomst richten. In deze bijzondere context zijn we dan ook uitermate verheugd om te kunnen aankondigen dat Jan Stevens aan het hoofd komt te staan van onze motorfietsenafdeling. Jan vervangt Tom Cambien die ervoor gekozen heeft om zijn carrière een nieuwe wending te geven. We bedanken Tom voor het werk dat hij heeft gedaan en wensen hem het allerbeste in zijn nieuwe uitdaging.

Jan Stevens is een ervaren man met een dubbele expertise in zowel marketing als economische en financiële wetenschap. Na ervaring op te doen in verschillende sectoren kwam Jan meer dan 20 jaar geleden terecht Honda Access. Jan was er lid van het managementcomité en hoofd van een team van 25 mensen. Als er iemand ons merk en onze omgeving door en door kent dan is hij het wel. En hij is een man met een missie. Door de relatie tussen de partners te versterken, wil Jan Stevens de aanwezigheid van Honda in de Benelux versterken.