avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    31 jan 2023, 10:49    0   

Goed nieuws voor liefhebbers van motorkledingmerk Knox. De Britten slaan de handen in elkaar met Jopa Racing Products voor de exclusieve distributie van hun producten in Duitsland, de Benelux, Denemarken en Oostenrijk.

Over Knox

Sinds z’n oprichting in 1981 heeft Knox een innovatieve en unieke benadering van de ontwikkeling van bescherming en kleding voor motorrijders. Geen doorsnee jassen, broeken en handschoenen, wel een bijzonder samenspel van onder- en bovenlagen. Voor Knox is het maken van beschermende uitrusting veel meer dan alleen het zoveelste wondermateriaal, meer dan alleen de wetenschap van kilonewton, CE-niveaus en impacttesten, meer dan een CE-certificaat. Het is een passie voor het maken van motorproducten, het ontwikkelen van nieuwe materialen, het ontwerpen van beter aanvoelende, uitziende & presterende kleding die geschikt is voor alle rijders in elk klimaat en op elke motor.

Over Jopa

Jopa Racing Products is op zijn beurt al meer dan 40 jaar (internationaal) distributeur van weg-, race- en motorcrossproducten. Jopa bedient een breed netwerk van dealers in heel Europa met merken als Sidi, Rusty Stitches, Furygan, PMJ, Just1, Simpson, FLY en meer. En daar voegt het nu dus Knox aan toe.

De producten van Knox zijn vanaf begin april leverbaar bij Jopa Racing Products. Wat je daarbij mag verwachten, dat zie je in de Knox Catalogus.