avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    19 aug 2021, 23:31    1   

Zin om een Honda CRF 1100 L Africa Twin of Africa Twin Adventure Sports uit te proberen? Dit is je kans. MotorNieuws nodigt twee lezers uit om een volledige dag als testrijder Honda’s adventure motor aan de tand te voelen. Dit is wat je moet doen:

Two lucky bastards

Honda, Motor Magazine en MotorNieuws bieden twee lezers de kans om een dag lang Honda’s Africa Twins aan de tand te voelen. Uitvalsbasis is het Honda Park in Olmen waar je na de koffie eerst de basis van adventure rijden mee krijgt van professionele lesgevers. Daarna is er een lunch en dan trekken we de Kempen en Limburg in om de CRF 1000 L Africa Twin en Africa Twin Adventure Sports verder te testen en te genieten van de mooiste wegen van de streek.

Laat ons weten waarom we jou moeten kiezen

We sturen een fotograaf en een cameraploeg mee en nemen je mening mee in video’s en testverslagen die o.a. zullen verschijnen op deze fijne website en in Motor Magazine. Voel je een adventure kriebel en kun je je vrij maken op 9 september aanstaande? Wel, laat ons dan gewoon weten op info@motomedia.be waarom jij één van de gelukkigen moet zijn. Een eenvoudige mail met informatie over je motivatie om mee te en wij zorgen voor de rest.

Doen!

  • Ik heb al proef gereden, maar een half uurtje was veel te kort. Wat een geweldige machine.