avatar MotornieuwsMotornieuws    07 jan 2022, 11:00    0   

Zero Motorcycles neemt een vliegende start in 2022 dankzij een nieuwe samenwerking met Louyet Motor in Brussel. De Brussels/Waalse groep zal vanaf nu behalve BMW-motoren ook de 100% elektrische modellen van het Amerikaanse merk aan de ket brengen.

Louyet Brussels Zero dealer

Brusselse gevestigde waarde

Louyet geldt als gevestigde waarde in ons hoofdstedelijk gewest en Wallonië. Léon Louyet stampte de zaak uit de grond aan het eind van de jaren 50 en werd zo één van de eerste verkopers van BMW in België. Intussen verdeelt de groep nog steeds de nieuwste automodellen van BMW en Mini. Motoren zijn zeker en vast niet nieuw voor hen, want sinds enkele jaren zijn ze ook reeds actief als BMW Motorrad-dealer.

Louyet Brussels Zero dealer
Louyet anno 1995 | ©Louyet

Elektrische evolutie

Louyet zet nu een nieuwe stap in de motorwereld als nieuwe dealer voor Zero Motorcycles. Een aparte showroom voor het 100% elektrische merk staat alvast te pronken en is al toegankelijk voor het publiek. Bovendien richt Louyet ook een klein testpark in waardoor geïnteresseerde/nieuwsgierige motorrijders een testritje zullen kunnen maken. De 2022-versies van Zero’s topmodellen SR/S en SR/F staan vanaf half januari paraat voor een kennismaking. Ga dus zeker eens langs bij Louyet. Je vindt hen op de Léonard Mommaertslaan 7, in 1140 Evere.

Louyet Brussels Zero dealer
De Zero SR/S staat klaar voor een testritje

Lees ook: Zero Motorcycles vernieuwt FX voor 2022