avatar MotornieuwsMotornieuws    22 jun 2023, 15:53    0   

De motoren en 50cc brommers van Mash kennen we allemaal, Mash introduceert nu in de Benelux ook de Mash Scooters. De Mash Scooters zijn al een tijdje op de Europese markt te vinden, waarmee enkele successen zijn gehaald, en nu dus ook in de Benelux te koop. 

Met het toevoegen van het scootergamma, biedt Mash binnen iedere leeftijdscategorie de mogelijkheid om een Mash te rijden, om zo binnen het merk door te groeien. Het Benelux-gamma bestaat uit vier types; Mash City 2.0, Legend’R, Bibop 2.0 en de Legend’R Naked.

In detail

De Mash City 2.0 heeft een tijdloos ontwerp en met een uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding voldoet deze scooter aan alle Euro5 normen. Consumentenprijs € 1.999 incl. btw.

De Legend’R is een scooter met een compromisloos retro design, maar met hedendaagse technologie zoals de Euro5 elektronische injectiemotor. De ideale bondgenoot voor elke dag. Het opvallende design met dubbele optische koplamp, 12-inch velgen, digitale teller met brandstofniveau maakt het een welgekomen toevoeging aan het al grote scooter landschap. De Legend’R heeft een consumentenprijs van € 1.999 incl. btw. 

Naast de Legend’R is er ook de Legend’R Naked. Deze is het sportieve broertje van de Legend’R, en heeft een meer stedelijke stijl. Zijn easy-grip stuur is voorzien van een geïntegreerde telefoonhouder om het rijden in de stad te vergemakkelijken. De Legend’R Naked heeft een consumentenprijs van € 2.099 incl. btw.

De sportieve Bibop 2.0 is voorzien van volledige ledkoplampen zodat je zelf goed kunt zien en eveneens goed gezien kunt worden, ledknipperlichten en waarschuwingslichten, ruime opbergruimte onder het zadel, USB-aansluiting op het stuur en een opbergvak. Daarmee behoort de Bibop 2.0, met Euro5 motor, wel tot de meest sportieve in het gamma van de Mash scooters. Consumentenprijs € 2.199 incl. btw. 

3 jaar garantie

Net als voor alle nieuwe Mash Motoren en Brommers geldt ook op de Scooters een fabrieksgarantie periode van 3 jaar, op originele onderdelen en arbeid en dit zonder kilometerberperkings.