avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    03 mei 2023, 17:36    0   

Wie erbij was op ons Belgian Bike Weekend weet het zeker: weinig dingen waar motorrijders meer van genieten dan nagelnieuwe motoren testen samen met gelijkgestemden – bij voorkeur onder een zonnige hemel. Welaan: volgend weekend wordt een vroege zomerdag voorspeld, én op zondag 7 mei organiseren onze collega’s van Motor.nl hun Mega MotorTreffen vol testritten en andere animatie. Dus spring op je motor, dwars die grens en geniet van een hele dag van motorrijders voor motorrijders!

Eigenlijk kom je direct al terecht op één van de hoofdattracties. En doe je er gelijk ook zelf aan mee. Jij bent namelijk de ster van de show op de gratis motorparking! Samen met duizenden andere motorrijders zet je je eigen motor in de spotlight en bewonder je die indrukwekkende hoeveelheid motorfietsen. Vervolgens loop je naar de ingang, waar het feest verder gaat. Snuffel rond in de MotorkledingOutlet XXL van MotorkledingStore of bij de stands op de Motormarkt, waar ook verschillende klassieke en custom motoren te bewonderen zijn.

Testritten

Maar Mega MotorTreffen draait niet om shoppen en snuffelen. Het draait om motorrijden! Je kunt dus vanaf de ingang ook direct de hal inlopen waar bijna alle grote motormerken voor je klaar staan. Niet alleen voor een vriendelijk praatje en het laatste nieuws. Nee, zij staan daar met hun line-up van testmotoren die jij ter plaatste kunt proefrijden. Stap op de nieuwste Kawasaki, Ducati, Harley-Davidson of elektrische motor, om maar een greep uit het volledige aanbod te noemen.

Globe of Speed

Naast rijden, valt het ook genoeg te zien en te doem. Binnen in de hal bij de motormerken vind je de CMS Globe of Speed, waar stuntrijders capriolen uithalen in de afgesloten globe. Ook buiten kijk je je ogen uit. Op het buitenterrein vind je onder andere het terras, de Kids World en het festivalterrein met de beruchte RST Showarena. Hier geniet je van verschillende shows en activiteiten. Achter het festivalterrein vind je de Rusty Stitches Trial Shows, waar trial- en enduro-expert Alex van den Broek zijn offroadkunsten laat zien.

Tickets en info

Tickets kosten 10 euro in voorverkoop (13 euro aan de kassa), bestellen kan hier.

Datum: zondag 7 mei 2023
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Autotron, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen
Prijs: voorverkoop € 10,00 / deurverkoop € 13,00
Kinderen t/m 15 jaar hebben op vertoon van hun legitimatie gratis toegang.