avatar Thierry SarasynThierry Sarasyn    13 jan 2021, 21:00    0   

Vanaf donderdag 14 januari ligt Motor Magazine voor het eerst in de Vlaamse boekhandels. Het nieuwste magazine in Vlaanderen, draagt de oudste titel in de Benelux. Powered by MotorNieuws.be. We zijn daar trots op!

Vanaf 14 januari in de winkels

Het moest er eens van komen en morgen is het zover: dan ligt de eerste editie van Motor Magazine in de winkels. Omdat we lezers zowel dagelijks – digitaal – als maandelijks – met een gedrukt magazine – willen informeren, zijn deze website en Motor Magazine duidelijk aan elkaar gelinkt. Wat actueel moet zijn, blijf je als eerste terugvinden op deze fijne site. Wat dieper gaat, gebaat is bij een uitgebreide(re) reportage of typisch magazine-voer is, vind je vanaf nu maandelijks in Motor Magazine, vanaf februari is dat op elke eerste vrijdag van de maand.

De inhoud van het eerste nummer is alvast bijzonder gevarieerd. En dat is ook de lijn die we zullen volgen: iedereen die ook maar iets met motoren heeft, moet hier zijn of haar gading in vinden. Van tests tot reizen, van sport tot sterke verhalen, van interviews tot iconische modellen.

De eerste editie van Motor Magazine ligt vanaf morgen in de winkels!

Ontdek ‘m!

Eerder dan een opsomming te geven van wat er allemaal in staat, hopen we dat je dat al voor een deel ziet op de cover hierboven én het ook zelf gaat ontdekken. En vooral dat je van het eerste Motor Magazine echt gaat genieten. Wie echt enthousiast is, kan zich hier al abonneren! Veel leesplezier!

Lees ook Nieuw in Vlaanderen: Motor Magazine