avatar Gijs GilisGijs Gilis    18 jan 2021, 18:32    0   

Dit jaar viert Moto Guzzi haar 100-jarige bestaan. We verwachten dus stiekem wel wat grootse dingen om die verjaardag in de verf te zetten. Als voorproefje presenteert het Italiaanse merk alvast een update voor de V85 TT. Moto Guzzi heeft geluisterd naar de verzoeken van haar fans en onder andere de motor meer koppel bij lage en middelhoge toeren gegeven.

Op de nieuwe velgen zijn nu tubeless banden gemonteerd, wat resulteert in een gewichtsbesparing van 1,5 kg. Verder worden er twee nieuwe rijmodi (Sport en Custom) bij de reeds drie bestaande (Strada – Straat, Pioggia – Regen, Off-road) toegevoegd. Cruisecontrol en het TFT-instrumentenpaneel zijn nu standaard. Tot slot krijgt de update ook drie nieuwe/aangepaste kleurstellingen: Nero Etna, Giallo Mojave en Rosso Uluru.

De V85 TT Travel onderscheidt zich nog steeds met standaard een Touring-voorruit, zijtassen, LED-verstralers, verwarmde handvatten en het Moto Guzzi MIA multimediaplatform waarmee je je smartphone met het instrumentenpaneel kunt verbinden.