avatar Gijs GilisGijs Gilis    02 feb 2022, 17:17    0   

MOTOR Magazine komt in 2022 met vier dikke specials. Specials met unieke content, mooie thema’s, extra dik en extra luxe. Onderaan deze pagina vind je alvast een voorproefje van wat gaat komen en wanneer je bij je boekhandel moet zijn voor het eerste exemplaar.

Special #1: Nieuws en Tests 2022

Met 132 pagina’s krijg je al het motorfietsnieuws van 2022 voor je kiezen, inclusief uitgebreide testverslagen. Maar liefst 17 nieuwe 2022-modellen passeren onze kritische revue. Laat de MOTOR Magazine ‘Nieuws & Tests’ een leidraad zijn bij de aankoop van je nieuwe motorfiets. Ook als beginnende motorrijder vind je alle informatie die je zoekt. Een gedeelte van het magazine is gewijd aan motoren die op het punt van levering staan, maar die we nog niet konden testen. Deze gloednieuwe motorfietsen zetten we in de etalage met alle duiding en specs.

MOTOR Magazine ‘Nieuws & Tests 2022’ kost 7,99 euro en is te koop bij tijdschriften- en boekenwinkels. Ook kun je het magazine hier bestellen.

Later volgen ook nog

Special #1: Nieuws en Tests 2022 (ligt nu in de winkel)
Modellen- en testspecial. Perfect voor motorrijders met aankoopplannen die op zoek zijn naar antwoorden. Bomvol nieuws, alles komt aan bod.

Special #2: Allroads & Adventure (ligt op 8 april in de winkel)
Met een allroadmotor ligt avontuur binnen handbereik. We presenteren avontuurlijke motortests en routes, inclusief downloadmogelijkheden van talloze gpx-bestanden.

Special #3: Toeren & Routes (ligt op 17 juni in de winkel)
De zomer komt eraan! We voorzien je in oneindig veel inspiratie en kant en klare downloadbare routes. Ontdek de mooiste plekken in binnen- en buitenland.

Special #4: Cruisers & Customs (ligt op 21 oktober in de winkel)
Deze van chroom glimmende special biedt handvatten aan custombouwers en helpt in de zoektocht naar een vette cruiser. Inspirerende verhalen met een rauw karakter.