avatar MotornieuwsMotornieuws    21 dec 2021, 10:39    0   

Actief een rol spelen in het bestuur van Motorsport Vlaanderen en mee de krijtlijnen trekken van het motorsportbeleid in Vlaanderen, lijkt dat je wat? Dan hebben we goed nieuws! Motorsport Vlaanderen is op zoek naar geëngageerde kandidaten met een hart voor motorsport om het bestuursteam te vervoegen.

Motorsport Vlaanderen zoekt kandidaten voor bestuursteam

Maak het verschil

Motorsport Vlaanderen is de motorrijdersfederatie van Vlaanderen en wordt ondersteund door Sport Vlaanderen. De vzw zet zich in voor alle disciplines van de motorsport in ons gewest: motorcross, speedway, trial en alle andere gemotoriseerde ongein op twee wielen. Ze behartigen ook de belangen van de recreatieve motorrijder.

De organisatie blijft voortdurend in ontwikkeling en heeft grote ambities naar de toekomst. Om die ontwikkeling te ondersteunen, zijn ze op zoek naar de juiste personen met de juiste passie. Mensen die zich willen engageren voor het algemeen belang van de motorsport, die een actieve rol zullen vertolken en mee het beleid van de toekomst zullen bepalen.

Motorsport Vlaanderen zoekt kandidaten voor bestuursteam

Stel jezelf kandidaat

Motorsport Vlaanderen zoekt kandidaten met verantwoordelijkheidszin, die er niet van terugdeinzen om initiatief te nemen. Kandidaten die nieuwe, frisse ideeën aanbrengen waarmee de organisatie hun ambities voor de toekomst kan realiseren. En die ambities, die kan jij ook zelf maken natuurlijk.

Interesse genoeg geprikkeld? Stuur dan voor 31 januari 2022 een mail naar info@motorsport.vlaanderen en stel je kandidaat voor het mandaat van bestuurder bij Motorsport Vlaanderen. De enige voorwaarde voor je kandidatuur is dat je aangesloten moet zijn bij de federatie door lidmaatschap van één van de clubs van Motorsport Vlaanderen. De verkiezingen zullen plaatsvinden tijdens de Algemene Vergadering van 29 maart 2022.

Lees alle info nog eens na op de website van Motorsport Vlaanderen

Lees ook: Masters of Minibike sluit zich aan bij Motorsport Vlaanderen