avatar Jelle VerstaenJelle Verstaen    26 apr 2022, 16:41    0   

Na de lancering van z’n Logo Level 1-collectie afgelopen juli, kondigt MV Agusta een nieuwe collectie branded streetwear aan, die Logo Level 2 wordt genoemd. Net zoals bij de eerste reeks is het thema van deze release het iconische MV Agusta-logo, met nieuwe kleuren én een speciaal eerbetoon aan Giacomo Agostini, de 15-voudige wereldkampioen.

LL2 is volgens de Italianen ‘gericht op een breed, streetwise en veeleisend publiek van jongere generatie motorrijders en niet-motorrijders.’ Wie wel eens met een MV om de billen – ’t is eens iets anders dan onder de billen – wil paraderen, kan de collectie vinden op MV Agusta’s webshop en in een selectie kledingwinkels over de hele wereld.

Collectie

Wie wil gaan shoppen, kan bij MV Agusta terecht voor hoodies, T-shirts, een heus tracksuit en shirts met lange mouwen. Die zijn stuk voor stuk voorzien van het MV Agusta-logo, en het gele jasje is daarenboven met een ruitpatroon bestikt. Dat moet volgens MV ‘doen denken aan de racewereld’. Sure.

Ago

Agostini eren doen ze langs de oevers van het Lago di Varese met een ribfluwelen, beige jas. Die is vooraan voorzien van een gigantisch merklogo, en pronkt achteraan met de drie letters die de überkampioen sinds jaar en dag vertegenwoordigen. Ago.

MV produceert alle items in de collectie in Italië en met de hand, prijzen variëren naargelang het kledingstuk. Maar om je alvast een idee te geven: een T-shirt kost 57 euro, voor de geruite jas tel je een potige 294 euro neer. Goedkoper dan een MV in de garage, dat wel.