avatar Mattijs De LeeMattijs De Lee    21 feb 2020, 16:41    0   

BW Import, de importeur van onder andere FB Mondial en Orcal, introduceert VOGE in de Benelux. Dit nieuwe Chinese motormerk is het premium merk van Loncin – de fabrikant waar onder andere Honda en BMW mee samenwerken.

PERSBERICHT: Voge, een nieuw merk voor de Benelux

VOGE is het premium merk van Loncin, een Chinese gigant met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 2,5 miljoen motorfietsen. Loncin produceert zowel onderdelen als complete motorfietsen voor gerenommeerde motormerken zoals Honda, MV Agusta en BMW Motorrad. Ook diverse automerken maken al lang gebruik van hun expertise.

Motorfietsen onder de merknaam Voge zijn nieuw in Europa. Motorfietsen geproduceerd door Voge, onder merknamen van bekende Westerse merken, rijden echter al jaren rond op onze wegen. Voge maakt deze jarenlange expertise met streng gecontroleerde ontwikkelings- en productieprocessen nu rechtstreeks beschikbaar. Elk Voge model wordt gekenmerkt door een geavanceerd design, een scherpe prijs en een high-end configuratie: zo beschikken de motorfietsen onder meer over Nissin-remmen, een KYB-vork en een Bosch ABS-systeem.

Voge 500 R

Nieuwe website voor CFMoto en introductie van CFMotoDays

Behalve het nieuwe motormerk lanceert BW Import ook de nieuwe website van CFMoto. Bovendien zijn er binnenkort de CFMotoDays waarop je uitgebreid het hele gamma van het merk kan uitproberen.

CFMoto MT650

Nieuwe website
De website van CFMoto werd volledig vernieuwd en sluit nu veel beter aan bij de waarden van het merk. Je vindt er gedetailleerde info van alle modellen, alle nieuwtjes en de mogelijkheid om een testrit te reserveren bij een dealer. Klik hier om de nieuwe website te bezoeken

CFMotoDays
Vanaf maart kan je tijdens de CFMotoDays bij je lokale dealer terecht voor een uitgebreide (gratis) testrit met het hele gamma. Je zal binnenkort alle info op de nieuwe website vinden.

Wie is CFMoto?
CFMoto werd opgericht in 1989 in Hangzhou, China en produceert ATV’s, UTV’s, SSV’s, scooters en motorfietsen die in meer dan 70 landen worden verdeeld. CFMoto ontwerpt zijn eigen viertakt vloeistofgekoelde motoren en heeft intussen bijna 100 verschillende modellen en meer dan 50 verschillende motorblokken ontwikkeld. Met de hightech productiefaciliteiten van 1,6 miljoen vierkante meter heeft CFMoto de capaciteit om efficiĆ«nt en kosteneffectief jaarlijks 800.000 hoogwaardige voertuigen te produceren. In 2011 werd een strategische alliantie tussen CFMoto en KTM afgesloten. KTM en CFMoto versterken elkaar op vlak van technologische ontwikkelingen.

De N650 CF Moto