avatar Gijs GilisGijs Gilis    21 mei 2021, 17:01    0   

Een nieuwe week, een nieuwe limited edition van MV Agusta. Deze week in de aanbieding: de Rush 1000. Als je extreme styling nog niet extreem genoeg vindt, sla dan nu je slag! Ben je al die gladgestreken motoren ook zo beu? De Rush komt met wel honderden vouwen, lijntjes, rondingen en afkappingen. Heb je ook zo’n hekel aan al die naked bikes die niet eens aan 200 pk komen? Goed nieuws, want de Rush heeft er maar liefst 208. Of ga je ons nu vertellen dat je geen armspieren meer hebt om je aan het stuur vast te houden omdat je een jaar niet meer in de fitness bent geweest? Haha! Niet bij jou hoor, stoere Rambo.

Slechts 300 exemplaren

Maar wacht, er is nog meer! Helmenfabrikant AGV heeft namelijk een nieuw design ontwikkeld op haar Pista GP RR zodat je helemaal assorti met de Rush de blits kunt maken. Draaiende hoofden gegarandeerd!
Wees er trouwens snel bij, want de Rush is gelimiteerd op slechts 300 exemplaren. Als je nu bestelt, krijg je voor 38.800 euro één volledige MV Agusta Rush. Sterker nog, bestel binnen 10 minuten en je krijgt er twee voor de prijs van twee. Wat een deal!

Klik hier voor meer info over de 2021 MV Agusta Rush.