avatar Gijs GilisGijs Gilis    20 apr 2021, 16:05    0   

Na de eerdere onthulling van de Triumph Scrambler 1200 en de erg gelikte Steve McQueen Edition, is het nu tijd voor diens kleine broertje, de Street Scrambler 900. Raad eens, die krijgt ook een speciale editie. De Street Scrambler wordt aangedreven door de 900cc Bonneville-tweecilinder, die is bijgewerkt om te voldoen aan de Euro 5-normen. De motor behoudt al zijn 65 paarden en 80 Newtonmeters.

Extra details

Voor 2021 zijn extra details toegevoegd, waaronder een nieuw aluminium nummerbord met Street Scrambler-logo, verwerkt in het nieuwe zijpaneel. Verder krijgen de gasklephuisafwerkingen, hielbeschermers en koplampbeugels een geborstelde aluminiumafwerking. Het zadel heeft een nieuwe bekleding. De 2021 Street Scrambler is verkrijgbaar in drie kleurstellingen: Jet Black, Urban Grey of het nieuwe tweekleurige Matt Khaki en Matt Ironstone. Prijzen beginnen bij 11.100 euro voor de Jet Black-versie.

Sandstorm Edition

De Street Scrambler Sandstorm is een ode aan de woestijnritten van El Mirage naar de Mojave, naar Barstow en Baja. De limited edition krijgt een Sandstorm-kleurenschema en is standaard voorzien van een Triumph-accessoire led-achterlicht en kentekenplaatverlichting, een aluminium carterbeschermer, een koplampgrille met Triumph-branding en rubberen kniebeschermers op de tank. Het zijn allemaal in de fabriek gemonteerde accessoires die standaard worden geleverd op de Sandstorm Edition.

775 exemplaren

Er worden slechts 775 exemplaren van de 2021 Street Scrambler 900 Sandstorm limited edition geproduceerd en elke machine krijgt een persoonlijk certificaat van echtheid met het VIN-nummer van de motor. De prijs voor de Sandstorm Edition is met 11.700 euro heel schappelijk, want hij is maar 600 euro duurder dan de standaard Street Scrambler 900.

Klik hier voor meer info over de 2021 Triumph Street Scrambler 900.